Odhad počtu živonarodených v Slovenskej republike do roku 2020 - Chajdiak, Jozef
Prognóza vývoja celkového počtu živonarodených detí na roky 2000 až 2020 na báze údajov roku 1999 a starších. Text je doplnený mnohými tabuľkami a grafmi.