Kultúra v Ázii podstatne zasahuje aj do biznisu - Dana, Leo Paul
Dôležité v biznise je, aby obchodníci chápali rozdiely medzi kultúrami. Schopnosť manažérov prispôsobiť sa miestnej kultúre. Rozdiel v kultúre. Dominantnou kultúrou v Ázii je čínska. Myšlienka guanxi (znamená dostať sa niekomu do priazne). Japonské wa - koncepcia harmónie. Každý región má dominantnú kultúru s vlastnými zvlášnosťami.