Bardejov výdatne podporuje zámery Shoe Fashion Groupu - Sobinkovič, Branislav
Rakúska spoločnosť Shoe Fashion Group Lorenz AG (SFG) plánuje postaviť nový závod v Bardejove na zelenej lúke. V závode sa bude šiť luxusná dámska obuv a do konca r. 2002 zamestná zhruba 400 ľudí. Mesto Bardejov a štát podporujú tento zámer. Závod bude mať väčšinou nové, moderné technológie a nie vyradené stroje.