Spotrebné úvery napriek ich rozvoju zatiaľ nekonkurujú lízingu - Apolen, Peter
Spotrebný úver na nákup osobného automobilu zatiaľ nepredstavuje výraznejšiu konkurenciu získaniu auta na lízing. Jedine ponuka Slovenskej sporiteľne, a.s. Bratislava predstavuje výraznú konkurenciu lízingu. Tvrdé podmienky získania úveru z banky. Porovnanie štandardných ponúk lízingu automobilu s bankovým úverom.