Solídne výsledky v primeranom čase
Informácie o plnení úloh v oblasti regionálnej politiky z Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja. Programové dokumenty. Prípravné a monitorovacie výbory. Program Phare a jeho projekty.