Aj jazyk potrebuje ochranu - Bartovičová, Soňa
Zníženie jazykovej kultúry v spoločenskej praxi a oficiálnych prejavoch. Priority a predmet jazykovej politiky na Slovensku. Jazyk a kultúra. Napĺňanie koncepcie starostlivosti o štátny jazyk na Slovensku.