Farmaceutický priemysel - Janoška, Juraj
Z obsahu: Farmaceutika často mätie spotrebiteľov, ale teší investorov. Investori nachádzajú dobré príležitosti aj v zlých časoch. Blockbustery sú zlatou baňou i postrachom. Farmaceutický priemysel musí zlepšiť krízový manažment. V priamej reklame je etika často chudobnou príbuznou biznisu.