Metody oceňování pohledávek - Křístek, Lukáš
Definícia základných pojmov - ceny, pohľadávky. Členenie pohľadávok. Stanovenie hodnoty pohľadávok (bonita). Metódy oceňovania pohľadávok: 1. Metóda nominálnej hodnoty pohľadávky, 2. Nákladová metóda s hodnotením rizika, 3. Ratingová metóda, 4. Bonitačná metóda, 5. Likvidačná metóda, 6. Kombinácia metód. Pokračovanie v budúcom čísle.