Ako dosiahnuť prijatie podnikateľského plánu - Tabet, Joe
Čo je dôležité pre vypracovanie dobrého podnikateľského plánu. Štruktúra podnikateľského plánu, obsah, formát. Čo zahrnúť do plánu - opis obchodu, tím a organizácia, konkurenčná analýza, marketingová stratégia, implementácia a logistika. Hodnotenie obchodu.