Investovanie do podielových fondov - Scherhaufer, Roman
Pokračovanie z č. 4/2001. Investovanie do akciových fondov. Investovanie do dlhopisových fondov. Fond fondov - zložený z viacerých podielových fondov. Investor si vytvára vlastné portfólio podielových fondov.