Finančná analýza spoločnosti Slovenské elektrárne (SE), a.s., Bratislava - Ilavský, Martin
Finančná analýza spoločnosti Slovenské elektrárne, a.s, Bratislava. Výroba elektrickej energie v SR. Export elektrickej energie do zahraničia. Kladný hospodársky výsledok.