Zmeny v odpisovaní hmotného a nehmotného majetku - Kováčová, Zdenka
Zmeny v odpisovaní hmotného a nehmotného majetku od 1.1.2000. Definícia pojmov. Čo sa zahŕňa do hmotného majetku. Vymedzenie pojmu " drobná stavba". Pokračovanie v ďalšom čísle.