Rozvoj životního pojištění po daňových úpravách - Trojanová, Eva
Vyjadrenia viacerých poisťovní na možnosť daňových úľav v súvislosti so životným poistením v Čechách od 1.1.2001. Ako reagovali klienti na daňové vyhody v životnom poistení. Ďalší rozvoj životného poistenia.