Zmeny v odpisovaní nehmotného majetku - Kováčová, Zdenka
Pokračovanie z HN č.220/01 o zmenách v odpisovaní hmotného a nehmotného majetku. Definovanie nehmotného majetku podľa zákona č. 366/1999. Začatie a prerušenie odpisovania hmotného majetku - príklad. Právo na uplatnenie odpisu ako daňového výdavku. Dokončenie v ďalšom čísle.