Úloha štatutárneho orgánu v konkurznom konaní - Gavalec, Miroslav
Pokračovanie z HN č. 219/01. Druhy krátenia podľa zákonu o konkurze a vyrovnaní - úmyselné krátenie, krátenie vzhľadom na subjekty ( smerom zo i do spoločnosti ), nedávne krátenie pod cenou, nedávne a premrštené krátenie. Pokračovanie v ďalšom čísle.