Lieková politika v SR - Velecký, Milan
Z obsahu: Výrobcovia chcú informovať o výhodách originálnych prípravkov. Súkromní lekári odmietajú spájať svoje odmeny s lacnejšími liekmi. Netransparentná kategorizácia liečiv pretrváva. Zdravotné poisťovne: Štát je neschopný vypracovať jasnú liekovú politiku.