Úloha vedy a skúsenostnej zložky v rozvoji marketingu - Lesáková, Dagmar, 1949-
Diskusie na tému skúsenosť verzus veda v súvislosti s vymedzením podstaty marketingu. Vývojové etapy rozvoja marketingu ako vedy - 1950-1983, 1983-1999, 2000- .