O informačnom systéme ekonomiky informačnej éry - Rendek, Ignác
Ekonomika informačnej éry v porovnaní s klasickou ekonomikou. Úroveň výkonnosti ekonomiky informačnej éry - novej ekonomiky. Slabé stránky informačného systému klasickej ekonomiky. Hlavné črty proefektívnostného (optimalizačného) informačného systému. Súvislosti s internetom a elektronickým trhom.