Obchodné domy na Slovensku - Viestová, Kristína
Definícia a história vzniku a formovania obchodných domov. Podiel jednotlivých oddelení na celkovej ploche OD v minulosti. Prvé OD v Česko-Slovensku. Stav obchodných domov v súčasnosti na Slovensku. O jednotlivých OD (Prior, Tesco, Dunaj, Ružinov, Jednota, Slimák, Atlon ) sa píše na ďalších stránkach tohto čísla.