Hodnota povesti podniku - Fombrun, Charles J.
Prežitie a ziskovosť podniku závisí od získania podpory od zamestnancov, zákazníkov, investorov a verejnosti. Reputácia podniku a jej meranie. Ocenenie dobrej povesti. Krízové efekty. Získanie podpory. Finančné analýzy. Päť princípov reputačného manažmentu: schopnosť odlíšiť sa, zameranie, konzistencia, identita a transparentnosť.