Zmeny v odpisovaní hmotného majetku - Kováčová, Zdenka
Pokračovanie článku z HN č. 221/01 o zmenách v odpisovaní hmotného majetku. Odpisovanie prenajatých súborov zahrňujúcich hnuteľné veci a nehnuteľné veci. Odpisovanie hmotného a nehmotného majetku v spoluvlastníctve - príklady. Pokračovanie v ďalšom čísle.