Konvertibilita a devízový kurz slovenskej koruny vo vzťahu k Európskej únii - Jankovská, Anežka
Pripravenosť Európskej únie na prijatie kandidátskych krajín. Pripravenosť SR na vstup do EÚ v oblasti menového kurzu slovenskej koruny. Výhody pružných menových kurzov. Súčasná úroveň konvertibility slovenskej koruny a jej perspektívy. Časový harmonogram liberalizácie pohybu kapitálu.