Julius Meinl chce dobyť východnú Európu z Bratislavy - Kremský, Peter
Hospodárenie firmy pražiarne a baliarne kávy Julius Meinl Baliarne (JMB), a.s. Bratislava v r. 2001. Po vlaňajšej výraznej strate prechádza podnik personálnou, marketingovou a finančnou reštrukturalizáciou. Výmena vedenia firmy, zvýšenie základného imania. Zmena stratégie firmy. Kompetenčné centrum v Bratislave. Očakávanie zvratu v hospodárení v r. 2002.