Využitie neobývaných bytov si vyžiada podrobnejšiu analýzu - Zverková, Daniela
Údaje získané pri sčítaní obyvateľov, domov a bytov v máji 2001. Základné údaje o domovom a bytovom fonde. Ukazovatele úrovne bývania a vybavenosti domácností. Neobývané byty podľa dôvodu neobývanosti. Obyvatelia SR uprednostňujú bývanie v rodinných domoch. Väčšina bytov je 1. kategórie. Rozdiely v úrovni bývania. Vyčlenenie bytov na rekreačné účely. Otázka, čo s neobývanými bytmi.