Zákon o spotrebnej dani z minerálnych olejov - Šubík, Peter
Úplné znenie zákona NR SR č. 239/2001 Z.z. o spotrebnej dani z minerálnych olejov s komentárom. Tento zákon upravuje zdaňovanie minerálnych olejov spotrebnou daňou na daňovom území.