Predmet dane z príjmov zo závislej činnosti - Feketeová, Martina
Osobitnú skupinu príjmov, ktoré sa zdaňujú na základe zákona č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov predstavujú príjmy zo závislej činnosti a funkčné požitky. Odlíšenie dane z príjmov zo závislej činnosti od ostatných druhov daní fyzických osôb. Formálne a obsahové vymedzenie predmetu dane. Nárokové a nenárokové príjmy zamestnanca.