Transferové oceňovanie s príkladmi - Pastierik, Vladimír
Právna úprava problematiky transferového oceňovania. Daň z príjmov - závislé osoby. Tuzemské závislé osoby. Zahraničné závislé osoby. Princíp nezávislého vzťahu. Metódy oceňovania uzákonené v novele zákona o daniach z príjmov č. 466/2000 Z.z. Metódy, ktoré vychádzajú z porovnávania ceny. Metóda porovnateľnej nekontrolovanej ceny.