Prehľadnejší nákup na splátky? - Bokorová, Jana
Od 1.10.2001 vstúpil do platnosti zákon č. 258/2001 Z.z. o spotrebiteľských úveroch. Čo je predmetom zákona? Aké budú prínosy pre zákazníka? Ak zmluva o spotrebiteľskom úvere nemá písomnú formu, je neplatná.