Nenasýtený trh cereálií - Košťál, Daniel
Segment cereálií má svojich typických spotrebiteľov. Čo sú cereálie. Ako zvýšiť ich predajnosť. Vývoj obalovej technológie. Distribúcia a predaj cereálií. Správne umiestnenie cereálií na regáloch. Dôležitosť ochutnávok. Konkurencia na trhu.