Šampóny pod stromček - Košťál, Daniel
Vývoj trhu vlasovej kozmetiky. Predaj a distribúcia. Merchandising vlasovej kozmetiky. Predajnosť jednotlivých segmentov vlasovej kozmetiky. Inovácie a trendy vlasovej kozmetiky.