Dôchodková situácia a formovanie spotrebiteľských zvyklostí obyvateľstva v transformujúcej sa ekonomike Slovenska - Pauhofová, Iveta
Spoločenské a ekonomické podmienky po roku 1989 spôsobujú významnú diferenciáciu v správaní jednotlivých skupín domácností na spotrebiteľskom trhu. Peňažné príjmy a výdavky obyvateľstva. Spotrebiteľské zvyklosti.