Agricultural land evaluation during land arrangements - Buday, Štefan
Vlastná bonitácia a oceňovanie poľnohospodárskych pôd v SR sa v súčasnosti realizuje prostredníctvom bonitačného informačného systému. Nedostatočná úradná cena pôdy pri prebiehajúcich pozemkových úpravách, formovaní vlastníckych a užívateľských vzťahov, oceňovaní pozemkov a sceľovaní. Upravená cena poľnohospodárskej pôdy.