Zmeny v odpisovaní nehmotného majetku - Kováčová, Zdenka
Pokračovanie z HN č. 223/01 o zmenách v odpisovaní nehmotného majetku. Odpisovanie hmotného a nehmotného majetku využívaného na podnikanie len sčasti. Odpisovanie majetku poistného a rezervného charakteru. Hmotný a nehmotný majetok vylúčený z odpisovania. Vstupná cena ako nedaňový výdavok. Vstupná cena a limity osobných dopravných prostriedkov. Vstupná cena prístrojov na záznam a reprodukciu zvuku alebo obrazu. Príklady.