Orientujte sa v informáciách - Boris, Daniel
Zvýšenie efektívnosti marketingu na základe lepšej orientácie vo veľkom množstve informácií je cieľom novej cesty ku klientovi - geomarketingu. Geomarketing je marketingový nástroj umožňujúci vizualizáciu, analýzu dát informácií celej firmy na mapovom podklade v prostredí GIS - Geografický informačný systém. Informácie na mape. Možnosti využitia geomarketingu.