Zmeny v odpisovaní hmotného majetku - Kováčová, Zdenka
Dokončenie z HN č. 224/01. Technické zhodnotenie z hľadiska daňových a účtovných predpisov. Zostatková cena hmotného a nehmotného majetku pri vyradení. Zmeny v zaradení hmotného majetku do odpisových skupín.