Ekonomické riadenie spoločnosti na princípoch controllingu - Kalafutová, Ľudmila
Ekonomické riadenie podniku na základoch controllingu. Základné úlohy operatívneho controllingu. Potreba vybudovania kvalitného nákladového a kalkulačného systému v podniku. Štyri stupne nákladového systému podniku. Integrovaný manažment a finančné výkazníctvo.