Changes in the methodology of business model design - Hron, Jan
Zhrnutie niektorých poznatkov z riešenia výskumného zámeru "Zdrojový prístup k tvorbe konkurenčnej výhody". Doterajšie riešenie viedlo k úpravám metodického postupu projektovania modelov podnikateľských subjektov. Upravená metodika je zasadená do kontextu princípov strategického riadenia a umožňuje zohľadniť zmeny vo vonkajšom prostredí a ich vplyv na vnútorné usporiadanie podniku. Doporučenia pre využitie tejto metodiky.