Nákladový controlling - Ciliková, Oľga
Z hľadiska úplnosti a postupu zavádzania contollingu v podniku rozlišujeme jeho tri stupne. Vnútropodnikový controlling a vnútropodnikové hospodárenie. Možnosti znižovania nákladov. Riadenie nákladov a ich alokovanie na výkony. Controllingový prístup k riadeniu nákladov. Optimalizácia riadenia spoločnosti ako celku.