Structural changes of Czech economy in the period of the transition process - Kadeřábková, Božena
Zmeny v štruktúre ekonomiky Českej republiky, predovšetkým zmeny v spracovateľskom priemysle a to z hľadiska podielu odvetví a HDP, tak ich podielu na zamestnanosti, ich podielu vo vývoze a vplyvu priamych zahraničných investícií na vonkajšej konkurencieschopnosti českej ekonomiky.