E-business - e-markets as the source of competitive advantage - Šilerová, Edita
Rozvoj elektronického obchodu, obchod na internete v oblasti ponuky produktov a služieb business to business (B2B). Klasifikácia B2B trhov do kategórií. Elektronické trhy ako zdroj konkurenčnej výhody.