Zahraničné firmy začínajú dôverovať domácim manažérom - Začková, Katarína
Firmy, ktoré chcú prežiť, musia akceptovať globálnu ekonomiku. Potreba nového modelu organizačnej štruktúry firiem. Nový model redukuje niektoré stupne riadenia. Manažér nemusí byť vždy autorom zmien, dôležité však je, aby zmeny neblokoval. Potreba kvalifikovanej pracovnej sily, problémom Slovenska ostáva nízka vzdelanosť. Manažér a politika.