Zvýšenie minimálnej mzdy - Blichár, Marek
Od 1. októbra 2001 bola nariadením vlády SR č. 411/2001 Z.z., ktorým sa ustanovuje výška minimálnej mzdy, zvýšená minimálna mzda. Právne dôsledky zmeny výšky minimálnej mzdy v nemocenskom poistení, na nárok na rodičovský príspevok, v dôchodkovom zabezpečení.