Akčný plán Európskej komisie pre finančné služby - Baláž, Vladimír
Vytvorenie jednotného trhu finančných služieb pre podnikateľskú sféru. Vytvorenie otvoreného a bezpečného trhu finančných služieb pre drobných spotrebiteľov. Vytvorenie systému vysoko kvalitných pravidiel pre reguláciu a dozor nad trhom finančných služieb. Tvorba všeobecného rámca pre rozvoj trhu finančných služieb. Anglické rezumé článku je na str. 270.