Daňové úniky - problém daňového systému - Harumová, Anna, 1955-
Dve základné formy daňových únikov. Daňové úniky a vyhýbanie sa daňovej povinnosti. Faktory ovplyvňujúce rast nelegálneho neplatenia daní špeciálne v transformujúcich sa ekonomikách. Rôzne spôsoby ochrany proti daňovým únikom. Krátke anglické rezumé článku je na str. 270.