Štátne dlhopisy v Euro-zóne - Brychta, Štefan
Definičné vymedzenie dlhopisu podľa Zákona č. 530/1991 Zb. Trh štátnych dlhopisov v Euro-zóne - nemecké štátne dlhopisy, anglické štátne dlhopisy, talianske štátne dlhopisy, francúzske štátne dlhopisy, španielské štátne dlhopisy a Euro a štátne dlhopisy. Krátke anglické rezumé článku je na str.270.