Nástroje analýzy investičných projektov: analýza citlivosti a analýza scenárov - Ficzová, Ivana
Problémy zostavovania plánu investícií resp. kapitálového rozpočtu a možnosti využitia dvoch bežných metód - analýzy citlivosti a analýzy scenárov. Postup pri hodnotení projektov. Feasibility štúdia investičného projektu. Prístupy k analýze projektov. Príklad v procesore MS Excel na anlýzu citlivosti a analýzu scenárov. Krátke anglické rezumé článku je na str. 270.