Řízení vztahu se zákazníkem kritický faktor úspěchu kteréhokoli podniku - Kopřiva, Petr
Spôsoby riadenia vzťahu so zákazníkom (Customer Relationship Management - CRM). Funkcie podniku potrebné pre riadenie vzťahu so zákazníkom. Systém riadenia vzťahu so zákazníkom a jeho úrovne (chaotická, segmentovaná, centrická, individualizovaná, globálne individualizovaná).