Goodwill: Základní přehled a formulace systému - Zelenka, Vladimír
Vymedzenie pojmu goodwill. Goodwill ako odraz špecifického nehmotného postoja tretích osôb k podniku (dobré meno podniku). Základné prístupy pri vykazovaní goodwillu. Uznanie a vykázanie goodwillu. Nakladanie s goodwillom po tom ako bol uznaný za aktívum. Negatívny goodwill.