K platnej právnej úprave v poisťovníctve - Zdráhalová, Katarína
Pohľad na zmeny v novom zákone č. 101/2000 o poisťovníctve. Definovanie komerčnej poisťovne. Klasifikácia poistných odvetví podľa uvedeného zákona - životné poistenie, neživotné poistenie. Stanovenie základného imania poisťovne. Pokračovanie v nasledujúcom čísle.