Pre pokročilých: Šeky. Zmenky - Kaletová, Viera
Obsahom zákona zmenkového a šekového je aj právna úprava šekov. Členenie šekov. Náležitosti šekov. Splatnosť šeku. Križovanie šeku. Šeky na zúčtovanie. Účtovania o šekoch. Žmenky a nakladanie s nimi je právne upravené v zákone zmenkovom a šekovom č. 191/1950 Zb. Druhy zmeniek. Náležitosti zmenky. Zmenkové úkony. Účtovanie o zmenkách. Praktické príklady.